FrançaisNederlands - nl-NLEnglish

Lessen

Kick-Boxing

Kick Ook al gaan de puristen er niet mee akkoord, boksen is een niet los te koppelen variante van het vroegere vuistvechten.

Boksen krijgt een meer en meer “amusement” karakter door het samenspel van stoot – en traptechnieken (light – contact) of eerder een tactische en doelgerichte benadering (full – contact)

De bokssport traint het hart en de spieren op een intense wijze en kan hoe dan ook als één van de meest complete sporten worden beschouwd.

Een gewone training begint altijd met een goede opwarming. Nadien volgt een herhaling van verschillende technieken (al dan niet met contact). De training eindigt met stretchoefeningen.

We kunnen het niet genoeg herhalen, maar in al onze trainingen hechten we veel belang aan veiligheid en is het verplicht om beschermingsmateriaal te dragen.

 

Padbox

PadboxPadboksen is een discipline die uit het Verenigd Koningrijk is overgewaaid en is geschikt voor iedereen die komaf wil maken met stress en die wil genieten van een andrenaline boost. Padboksen biedt een echte bokstraining, maar zonder geslagen te worden. Vermits er geen contact is, worden kwetsuren door contact nagenoeg uitgesloten.

 

Lees meer...

 

Sport Coaching

Sport Coaching

Wie een professionele sportieve begeleiding wenst, aangepast aan leeftijd, geslacht en fysieke conditie kan kiezen voor een sport coach.

Een sport coach helpt en ondersteunt u op verschillende vlakken: verbetering van de algemene conditie, gewichtsverlies, lenigheid of een aangepaste training voor betere prestaties bij een specifieke sport die u beoefent.

Coaching staat voor : verbetering van prestatie, de leercapaciteit en de ontwikkeling van de persoon.

con

Suite...

 

Educatief Boksen

Educatief boksen is toegankelijk voor zowel jongens als meisjes en 3 basisconcepten vatten deze discipline samen:

- “fun” met de tegenstander

- de tegenstander niet kwetsen

- elke gewelddadig gedrag wordt afgestraft

Net zoals bij het klassieke boksen, is het belangrijk snel te reageren, maar dit betekent niet ‘hard” slaan. Niet gecontroleerde bewegingen en technieken worden afgestraft.

 

Suite...

 


Sondage
Hoe heeft u de site leren kennen?
 
Banner
Banner